VPL Laser

VPL laser behandelingen

The art of beauty beschikt over het nieuwste op laser gebied; de VPL laser. Het Variable Pulsed Light™ systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende behandel mogelijkheden op gebied van:
  • Ontharing
  • Skin rejuvenation
  • Couperose, Rosacea
  • Acné
  • Pigmentvlekken
vpl-btw-vrij-actie
schoonheidssalon_039-400

Huidverbeterende behandelingen zijn vaak gebaseerd op laser. Inmiddels is er een nieuwe generatie apparatuur ontwikkeld in de vorm van VPL (Variabel Pulsed Light) die op een veiligere en zachtere manier de huid behandelt met zo min mogelijk neveneffecten.

Door het unieke Ultra VPL Plus systeem bevat elke flits een reeks micropulsen. De Ultra VPL Plus werkt op basis van selectieve absorptie: de energie van de lichtflits wordt alleen opgenomen door bijvoorbeeld de rimpel, het haarvaatje, haarzakje of pigmentvlekje waar wordt behandelt. Hierdoor wordt oververhitting van de omliggende huid vermeden waardoor een behandeling niet als pijnlijk wordt ervaren en de reactie van de huid minimaal is.

Een groot voordeel van de micropulsen die één flits bevat is dat meer verschillende huidtypen behandeld kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de donkere huid.

Bekijk hier onze VPL Behandelingen